14 Kasım 2016 Pazartesi

Sully izle 2016 Tek Parça Türkçe Dubla



US Airway da uçak pilotu olarak çalışan Sully gerçek bir hikayeyi konu almakta. Filmin ana konusu olarak uçak pilotu olan Sully sefer sayılı US Airway uçağını uçurmak üzere yola koyulur. Newyork'ran kalkıp Charlotte gidecek olan Uçağın kaptanı olan  Sully izle Kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra bir kaz sürüsün geçmesinin ardından arızalan motoru tamir edcecek zaman yoktur ve en yakın hava alanına çok uzak olmasından dolayı. Acil iniş yapılması lazımdır. Gerçek bir hikayeden alınan film 2009 yılında gerçekten yaşandı. Uçağı acil bir şekilde nehre indirirler ve 155 yolcunun hayatını kurtarırlar.

Sully Tıkla İzle


Süprizim geldi diye haber ver. Sully Tek Part Dedim ki oralardayım, sakin haber verme hemen geliyorum. Bu yeşil olanı da sen al çok güzel olur. Bir sürü film de yer almış ünlü oyuncu Tom Hanks. Bu sene oynadığı filmler ile adından bayaca söz ettirdi. Bu seneye damga buran filmleri  Kran için Hologram, Lewis and Clark, Chennem yani inferno ve Benim Çılgın Düğünüm 2016 yapımı olan filmlerde adını bolca söz ettiren Oscar ödüllü oyuncu.





Kaliteli ve güzel filmlerde hep yer almaya devam ediyor. Oyunculuğu ile seyirciler tarafından her zaman tutulan Sully Full izle ilk çıktığı günden beri herkesin merak ettiği film haline geldi.

Sully Hemen Izle



Oyuncu kadrosunda ise Aaron Eckhart, Autumn  Reeser, Şam Huntington ve Laura Linney gibi oyuncularda yer almakta. Biyografi  ve Dram içerikli olan bu film herkesin 2009'da canlı olarak şahit olması da izleyicileri daha çok ekran başına bağlıyor.  Yaptığı mükemmel inişten sonra kahraman ilan edilen Sully. Kamu oyu tarafından ne kadar beğeni toplasa da. Yetkililer  tarafından açılan soruşturma sonucu işini kaybetme durumuna gelmişti.

Kendisini suçsuz olduğuna ikna etmek için bakalım filmde ne gibi şeyler ile yetkilerin karşına çıkacak. Hepsini izlemek için Film720pizle de bulabilirsiniz. Kaçırmadan tıkla hemen izle.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder