24 Kasım 2016 Perşembe

Karanlıklar Ülkesi 5 Full izle Film720pizle.com


Karanlıklar Ülkesi 5 izle filmi yeni sezonda beşinci filmi ile sinema ekranlarında vizyona girmiştir. Filmin senaryosunu hazırlayan Cory Goodman’dır. Filmin düzenlenmesi ve onayını Jayson Rothwell yapmıştır. Filmin beşincisi olan Kan Savaşları’nın yönetmen koltuğuna bu sezonda Anna Foerster oturmuştur. Filmin beyaz perdeye çıkmadan önce Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları izle fragmanı şeklinde yayınlanmıştır. Filmin kısa özeti şeklinde hazırlanmış fragmanda olay örgüsü anlatılmıştır.

Filmin Oyuncu Kadrosu: 
Kate Beckinsale, Theo James, Tobias Menzies, Lara Pulver, Charles Dance, James Faulkner, Peter Andersson, Clementine Nicholson isimleri rol almaktadır. Filmin diğer serilerindeki oyuncular bu beşinci filmde de yer almıştır. İzleyicilerin tanıdığı karakterler bu beşinci filmde de yer alacaktır.




 Selene’ yi bekleyen yine karanlık ve mücadele edeceği kapışmalar içinde görüleceği film sahneleri yoğunluktadır. Selene ’ye düzenlenen saldırılar bu sefer çift taraflıdır. Selene ‘ye takım birliğinde ihanet ettiği öne sürülen Lycan’lar saldırmaktadır. Bunun yanında Vampirler ile gireceği mücadelede bu savaşçı kadını büyük zorluklar beklemektedir.Selene bu mücadelesinde yalnız kalmayacaktır. David ve onun babası Thomas ona yardım edecektir. Karanlıklar Ülkesi 5 full izle Fakat amaçları; bu savaşların bitmesine yönelik planları üzerinden işlemektedir. Onların savaşı bitirmek istemesi Selen’inin kapışmaca ruhunu daha çok alevlendirmiştir.



Selene rolünü oynayan Kate Beckingsale, filmin diğer serisinde aynı rolü üstelenmiştir. Kate Beckingsale’ye bu seride eşlik edecek isim Theo James olacaktır. Lycan’ların liderliğini yapacak olan isim ise Tobias Menzies olacaktır. Lycan lideri olarak rol alan oyuncunun film içerisindeki ismi Marius olarak belirlenmiştir. Vidar’ın kızı rolünde ise Clementine Nicholson oynayacaktır. Film içerisindeki ismi Lena olarak adlandırılmıştır.


Filmin sinema perdelerinde yer alması ile birlikte izlenme oranındaki yükseliş film yapımcılığının kalitesini ve iyi oyuncu kadrosunun olduğunu göstermektedir. Filme daha önce gitmeyen ve izlemeyenler için fragmanı ile film takipçileri için yayınlanmıştır. Fragmanda filmin kısa bir özeti anlatılmıştır. Selene’nin mücadeleleri ve verdiği çift taraflı savaşları ile izleyicilerine aksiyon, romantizm, dram, macera, gerilim ve korku duygularının hepsinin aynı anda hissedileceği bir film türü olarak hazırlanmıştır. Filmin beşinci serisinde de savaşlar devam etmektedir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder