21 Kasım 2016 Pazartesi

Adam Mısın izle 2016 Yerli Komedi



Beyaz TV ekranlarının Beyaz Futbol programından tanıdık yüzlerin olduğu filmin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh yapmaktadır. Adam Mısın Tek Part Film 18 Kasım 2016'da vizyone girmiştir. Filmin oyuncu kadroları arasında Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı gibi isimler yer almaktadır. Bunun yanı sıra filmde Serdar Ortaç'ın da yer aldığı bilinmektedir.



Adam Mısın Filminin Konusu Nedir?


Filmde Beyaz Futbol ekibi bir sponsor tarafından tatile gönderilecektir. Ekip toplu bir halde tatile çıkarken keyifli bir tatil geçirip iyice dinlendikten sonra işlerin başına geçme planları yapar iken başlarına hiç ummadık olaylar gelecektir. Adam Mısın izle Komedi tarzında vizyona gelen dizisin oyuncu kadrosunun farklı olması ve filmde görülmeye alışık olmayan kişilerden oluşması nedeni ile filmin oldukça dikkat çekeceği konuşulmaktadır.



Adam Mısın Filmi Oyuncuları


Rasim Ozan Kütahyalı: 1981 İzmir doğumlu Rasim Ozan Kütahyalı Türk köşe yazarı ve televizyoncudur. Önceleri Taraf gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Son dönemlerde ise Sabah ve Takvim gazetelerinin Pazar eklerinde köşe yazarlığı yapmaktadır. 2008 yılında Kanal T 'de haber sunuculuğu yapmıştır. Son dönemlerde ise Beyaz TV’de farklı programlar ile izleyicilerin karşısına çıkmaktadır. Beyaz TV’de Dinamit, Beyaz Futbol ve Ters Cephe programlarında sunuculuk yapmaktadır. Köşe yazarı olarak devam eden televizyoncu ilk defa bir sinema filmi ile beyaz perde de yer alacaktır.


Ahmet Çakar: 1962 İstanbul doğumlu olan Ahmet Çakar hakemlik ve spor yorumculuğu yapmıştır. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni de bitirmiş olan Ahmet Çakar bir dönem doktorluk da yapmıştır. Kariyerine futbol hakemi olarak devam eden Çakar 100'den fazla önemli maçı yönetmiştir. Ayrıca Avrupa Şampiyonasında da üst düzey maç yöneten hakemler arasında yer almıştır.2004 yılında sağlık ocağı çıkışı sırasında vücuduna yediği beş kurşun ile ağır bir darbe alarak o dönemde en çok konuşulan kişi olmuştur. ATV’de yayınlanan Ahmet Çakar İle Zor Karar yarışmasında sunuculuk yapan Çakar Beyaz TV ekranlarında spor yorumculuğu yapmaktadır. Daha önce sinema filminde oynayan Ahmet Çakar "Adam Mısın" filmi ile yeniden beyazperde de rol alacaktır. Daha önce Kanal*izolasyon filminde de rol almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder