6 Kasım 2016 Pazar

Doctor Strange Full İzle

Dünya sinemalarında uzun süreden beri beklenmekte olan Doctor Strange izle. 4 Kasım Tarihinde vizyona girerek kış sezonunda sinema severler ile buluştu. Herkes tarafından uzun zamandır beklenen Marvel karakterlerinden bir tanesi olan Doctor Strange'i çizgi romanlardan da iyi biliriz.


Doctor Strange Hemen İzle



Filimin ana konusunda ünlü, kibirli ve başaralı olan beyin cerrahi Doctor Strange aniden geçirdiği trafik kazası ile artık eskisi kadar iyi olmayacaktır. Doctor Strange Full İzle iyileşmesi adeta imkansız hatta eski gücüne kavuşması mucize gözüyle bakılan Doctor Strange  Ancient one diye bir büyücü ile karşılaşır ve büyücünün onu iyi edeceği hatta eski yeteneklerinden daha çok güce ulaşılacağının farkında olmayan Doctor Strange bu büyücünü ona yapıtlarından sonra yeni ismi olucak Doctor Strange adını alacak.

Baş rollerinde ünlü aktörlerin bulunduğu film de en önemli rolü ile karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch daha önce oynadığı filmlerde Sherlock Holmes, Yapay zeka, ve en yakından hatırlaycağınız  Hobbit filmindeki Smaug'un çorak topraklı filmindeki ejderha karakteriydi.



Herkes tarafından büyük bir merakla beklenen Benedict'in Doctor Strange karakteri nasıl canlandırdığına dahil şimdiden herkes biletlerini ayırttı ve filmin çıkması için gün sayıyor. Marvel stüdyolarında çekilmiş 14. filmdir. Doctor Strange Full HD Bu film 2010 yılında hazırlanmış 2014 yılında Benedict Cumberbatch ile anlaşılmış. Filmin şu anda 2 tane fragmanı bulunmakta ve yayınlandığı ilk günde milyonlara ulaştı.

Bu filmin izleyeceğiniz tek gerçek film adresi Film720pizle.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder