20 Kasım 2016 Pazar

İkinci Şans izle 2016 Yerli Film




İzleyiciler, Nurgül Yeşil çay ve Özcan Deniz hayranlarının uzun zamandır beklediği İkinci Şans izle filmi 18 Kasım 2016 tarihinde vizyona giriyor. Romantik – dram tarzında izleyicilerle buluşacak olan filmin süresi 1 saat 39 dakika. Oyuncular: Nurgül Yeşil çay, Özcan Deniz, Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu, Berrin Arısoy, Fulya Şirin, Anıl Altınöz, Aybike Turan, Duygu Çelebi, Fisun Er bulak . Filmin senaryosunu Özcan Deniz yazdı. Filmin müzikleri Mithat Can, Özcan Deniz, Emin İnal gibi isimlere ait. Filmin yapımcıları: Şükrü Avşar, Murat Karaman Özalp, Ercan Deniz, Murat Karaman Özalp’tır. Yapımcı firma ise Avşar film...




Filmin konusuna gelecek olursak ise şöyle: Günlerden bir gün güzeller güzeli matematik öğretmeni Yasemin ile, restoranı olan gurme Cemal in yolları bir şekilde kesişir. Yasemin’in evvelki yıllarda yaptığı yanlış bir evliliği ve bu evlilikten de sahip olduğu bir çocuğu bulunmaktadır. İkinci Şans Full izle Dolayısıyla da geçirdiği bunalımlı eski evliliğinin depresyonunu atlatmaya çalışan Yasemin, kendisi ve çocuğu adına bir daha yanlış atmamak adına kader yolunda doğru adımlarla yürümenin çabasındadır. Cemal ise hassas ruhlu Yasemin’in tam tersine gamsız ve kaderinden kaçan geniş bir adamdır. Birbirine baştan ayağa zıt olan bu ikili zamanla birbirine alışacak ve hüzünle süren bir aşk hikayesi yaşamaya başlayacaktır.

 Yıllar Sonra İkinci Şans Filminde Bir Araya Geldiler

 2000’li yılların Asmalı Konağı fenomeninden sonra tekrar bir araya gelen Özcan Deniz ve Nurgül Yeşil çay ikilisi bu filmde de performansları açısından merakla bekleniyor doğrusu. Ara ara müzikal tadında şarkıların serpiştirildiği bu filmde de Özcan Deniz’in ses rengini gayet iyi kullandığı söyleniyor film yapımcıları tarafından… 2011 e kadar farklı dizi projelerinde de gördüğümüz Özcan Deniz kendisini son olarak Neredesin Firuze ve Evim Sensin gibi filmlerde göstermişti. 2011 den itibaren daha çok yine film yönetmenliği konusunda kamera artlarında bulunmayı tercih eden Özcan Deniz bu projede de hem film senaristi, hem müzik, hem de başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak. Romantik Filmler Yasemin karakterini canlandıran Nurgül Yeşil Çay’ı da 2 senedir ekranlara gelen ve beğeniyle izlenen Paramparça dizisinde görmeye alıştık.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder