23 Aralık 2016 Cuma

Müttefik Full izle


Efsane filmler arasına adını yazdırmış Forrest Gump ile yıldızı parlayan Robert Zemeckis' in yönetmenliğini üstlendiği 2016 yapımı film. Film henüz vizyona girmemiştir. Yapımcı şirket vizyon tarihi olarak 2 Aralık 2016'yı belirlemiştir. Tarihi, Gerilim ve Romantik tarzda olacak filmin başrolünü Brad Pitt üstleniyor. Müttefik Full izle. Brad Pitt' e ise Marion Cotillard kadın oyuncu olarak eşlik edecektir. ABD yapımı film 120 dakika uzunluğunda olacaktır. Peki, filmin konusu nedir?

Birbirine âşık iki farkı karakterin romantik savaş türü filmdir. İstihbarat Subayı olan Max Vatan 1942 yılında Kuzey Afrikada savaştayken, Fransız direnişçisi Marianne Bausejeur ile tanışır. Bu tanışmaları ile birlikte birbirlerine ilk görüşte âşık olurlar. Daha sonra ise ikili Londra' da tekrar bir araya gelir. Fakat bu sefer aşkları bir sınav verecektir. Aşkları savaş baskısına direnebilecek mi? Müttefik izle diyen kişilere karşın 2 Aralık 2016 yılında vizyona girecek filmi izleyebilirsiniz. Peki, filmin yönetmeni olan Robert Zemeckis kimdir?



Yönetmeni;

 Robert Zemeckis, sadece Forrest Gump ile değil ondan öncede ilk çekimini 1980 yılında Geleceğe Dönüş filmi olmuştur. Geleceğe Dönüş filmini ise yine filmin ikinci ve üçüncü serisi izlemiştir. En son filmini ise 2010 yılında çıkan The Summoner olmuşutur. Bu filmde hem yapımcılık, hem senaristlik hem de yönetmenlik yapmıştır. Fakat film hasılatlarında rekoru Forrest Gump ile yapmıştır. Forrest Gump 330 milyon dolar hasılat yapmıştır. Ayrıca bu film ile En iyi Yönetmen oscarını almıştır. 1 Altın Küre Ödülü, 1 Akademi Ödülü (Oscar), 1 kez de CFEB ödülü kazanmıştır. Filmin yapımcısı, filmi izledikten sonra etrafınıza Müttefik izle diyerek tavsiye edeceğinizden emin görünüyor. Peki, filmin oyuncuları kimdir?

Oyuncular;

Filmin başrollerinde Brad Pitt ve Marion Cotilllad oynamaktadır. Ayrıca bu iki mükemmel ve kariyerli oyunculara August Diehl, Lizzy Caplan, Jared Harris, Charlotte Hope, Matthew Goode ve Raffey Cassidy gibi oyuncular eşlik edecekler. Film henüz yapım aşamasındadır fakat vizyon tarihine de çok az bir süre kalmıştır. Film ekibi ise filmi kusursuzlaştırmak için son rötuşları yapıyorlar. Peki çıkış tarihi tam ne zaman?









Sen Benim Herşeyimsin

Filmin yönetmenliğini Tolga Örnek üstlenmiştir. Sen Benim Her Şeyimsin adlı filmde başrolü Sedat karakterini canlandıran Tolga Çevik komedi türünde bir filme imza atmıştır. 2016 yılı uzun metrajlı filmde Cengiz Bozkurt, Melis Birkan, Tuna Çevik, Tan Çevik, Hülya Gülşen Irmak, Tuncay Beyazıt, Cem Cücenoğlu oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır.

The Moments Entertainment’in yapımcılığını üstlendiği filmin senaristi de yönetmenliğini yapan Tolga Örnek’tir. Komedi tadında yapılmış film aynı zamanda dram içerikleri de bünyesinde barındırmaktadır. Gerçek hayatta kızı filmde de kızı olarak karşımıza çıkarken oğlu da Sedat karakterinin çocukluk zamanlarını yansıtmıştır. Sevilen oyuncuların yer aldığı film hakkında kısa bilgiler edinmek istiyorsanız Sen BenimHerŞeyimsin izle butonu ile vizyona girmeye hazırlanan filmin fragmanını izleyebilirsiniz.



Filmin Konusu Nedir, Ne Anlatılıyor?

Küçük yaşlarda babasız ve annesiz kalan Sedat her konuda cesareti eksik kalan bir çocuktur. Bu nedenle babası ölmeden önce oğluna korkularının gözünün içine bakmadıkça onları yenemeyeceğini söylemektedir. Bu durumu kafasında içselleştiren Sedat, yenemediği korkularla yaşamaya devam eder. Günübirlik yaşam tarzını benimsemeye başlar ve karşısına çıkan bayanlarla da ilişkilerini eğlence amaçlı gerçekleştirir. Derken bir gün elinde bir bebekle çıkagelen Pınar taksi parası ödeme bahanesiyle bebeği eline tutuşturur ve hızla oradan kaybolur.

Çıralı ’da yaşayan Sedat İstanbul’a taşınarak elinde bir bebekle nasıl başa çıkacağını bilemez halde zaman geçirmektedir. Arkadaşı Birol’un yardımı ile tiyatroda iş bulan Sedat’ın hayatı kızı ile birlikte düzene girmeye başlamıştır. Yıllar geçmiş ve küçük kızı büyümüştür. Hayatının her aşamasını zorluklarla geçirdiği kızı ile zaman geçirirken annesi tekrar gelir ve kızını götürmek ister. Bunun mümkün olmadığını söyleyen Sedat kızının da annesi ile gitmek istemeyişine çok sevinir. Sen Benim Her Şeyimsin full izle kısmına tıklayarak fragmanı izleyebilir film hakkında genel bilgilere sahip olabilirsiniz.

Film Ne Zaman Vizyona Girecek?

2013 yılında vizyona giren Çocuk Büyütme Rehberi isimli Meksika filmden esinlenerek yapılan Sen Benim Her Şeyimsin 9 Aralık Cuma günü vizyona giriş yapacaktır. Büyük merakla beklenen filmin oyuncuları basın açıklaması yaptıkları anda son derece mutlu ve keyifli gözükürken filmin seyircisi ile ulaşacağı anı iple çektiklerini belirtmişlerdir.



24 Kasım 2016 Perşembe

Karanlıklar Ülkesi 5 Full izle Film720pizle.com


Karanlıklar Ülkesi 5 izle filmi yeni sezonda beşinci filmi ile sinema ekranlarında vizyona girmiştir. Filmin senaryosunu hazırlayan Cory Goodman’dır. Filmin düzenlenmesi ve onayını Jayson Rothwell yapmıştır. Filmin beşincisi olan Kan Savaşları’nın yönetmen koltuğuna bu sezonda Anna Foerster oturmuştur. Filmin beyaz perdeye çıkmadan önce Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları izle fragmanı şeklinde yayınlanmıştır. Filmin kısa özeti şeklinde hazırlanmış fragmanda olay örgüsü anlatılmıştır.

Filmin Oyuncu Kadrosu: 
Kate Beckinsale, Theo James, Tobias Menzies, Lara Pulver, Charles Dance, James Faulkner, Peter Andersson, Clementine Nicholson isimleri rol almaktadır. Filmin diğer serilerindeki oyuncular bu beşinci filmde de yer almıştır. İzleyicilerin tanıdığı karakterler bu beşinci filmde de yer alacaktır.




 Selene’ yi bekleyen yine karanlık ve mücadele edeceği kapışmalar içinde görüleceği film sahneleri yoğunluktadır. Selene ’ye düzenlenen saldırılar bu sefer çift taraflıdır. Selene ‘ye takım birliğinde ihanet ettiği öne sürülen Lycan’lar saldırmaktadır. Bunun yanında Vampirler ile gireceği mücadelede bu savaşçı kadını büyük zorluklar beklemektedir.Selene bu mücadelesinde yalnız kalmayacaktır. David ve onun babası Thomas ona yardım edecektir. Karanlıklar Ülkesi 5 full izle Fakat amaçları; bu savaşların bitmesine yönelik planları üzerinden işlemektedir. Onların savaşı bitirmek istemesi Selen’inin kapışmaca ruhunu daha çok alevlendirmiştir.



Selene rolünü oynayan Kate Beckingsale, filmin diğer serisinde aynı rolü üstelenmiştir. Kate Beckingsale’ye bu seride eşlik edecek isim Theo James olacaktır. Lycan’ların liderliğini yapacak olan isim ise Tobias Menzies olacaktır. Lycan lideri olarak rol alan oyuncunun film içerisindeki ismi Marius olarak belirlenmiştir. Vidar’ın kızı rolünde ise Clementine Nicholson oynayacaktır. Film içerisindeki ismi Lena olarak adlandırılmıştır.


Filmin sinema perdelerinde yer alması ile birlikte izlenme oranındaki yükseliş film yapımcılığının kalitesini ve iyi oyuncu kadrosunun olduğunu göstermektedir. Filme daha önce gitmeyen ve izlemeyenler için fragmanı ile film takipçileri için yayınlanmıştır. Fragmanda filmin kısa bir özeti anlatılmıştır. Selene’nin mücadeleleri ve verdiği çift taraflı savaşları ile izleyicilerine aksiyon, romantizm, dram, macera, gerilim ve korku duygularının hepsinin aynı anda hissedileceği bir film türü olarak hazırlanmıştır. Filmin beşinci serisinde de savaşlar devam etmektedir. 


21 Kasım 2016 Pazartesi

Adam Mısın izle 2016 Yerli Komedi



Beyaz TV ekranlarının Beyaz Futbol programından tanıdık yüzlerin olduğu filmin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh yapmaktadır. Adam Mısın Tek Part Film 18 Kasım 2016'da vizyone girmiştir. Filmin oyuncu kadroları arasında Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı gibi isimler yer almaktadır. Bunun yanı sıra filmde Serdar Ortaç'ın da yer aldığı bilinmektedir.



Adam Mısın Filminin Konusu Nedir?


Filmde Beyaz Futbol ekibi bir sponsor tarafından tatile gönderilecektir. Ekip toplu bir halde tatile çıkarken keyifli bir tatil geçirip iyice dinlendikten sonra işlerin başına geçme planları yapar iken başlarına hiç ummadık olaylar gelecektir. Adam Mısın izle Komedi tarzında vizyona gelen dizisin oyuncu kadrosunun farklı olması ve filmde görülmeye alışık olmayan kişilerden oluşması nedeni ile filmin oldukça dikkat çekeceği konuşulmaktadır.



Adam Mısın Filmi Oyuncuları


Rasim Ozan Kütahyalı: 1981 İzmir doğumlu Rasim Ozan Kütahyalı Türk köşe yazarı ve televizyoncudur. Önceleri Taraf gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Son dönemlerde ise Sabah ve Takvim gazetelerinin Pazar eklerinde köşe yazarlığı yapmaktadır. 2008 yılında Kanal T 'de haber sunuculuğu yapmıştır. Son dönemlerde ise Beyaz TV’de farklı programlar ile izleyicilerin karşısına çıkmaktadır. Beyaz TV’de Dinamit, Beyaz Futbol ve Ters Cephe programlarında sunuculuk yapmaktadır. Köşe yazarı olarak devam eden televizyoncu ilk defa bir sinema filmi ile beyaz perde de yer alacaktır.


Ahmet Çakar: 1962 İstanbul doğumlu olan Ahmet Çakar hakemlik ve spor yorumculuğu yapmıştır. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni de bitirmiş olan Ahmet Çakar bir dönem doktorluk da yapmıştır. Kariyerine futbol hakemi olarak devam eden Çakar 100'den fazla önemli maçı yönetmiştir. Ayrıca Avrupa Şampiyonasında da üst düzey maç yöneten hakemler arasında yer almıştır.2004 yılında sağlık ocağı çıkışı sırasında vücuduna yediği beş kurşun ile ağır bir darbe alarak o dönemde en çok konuşulan kişi olmuştur. ATV’de yayınlanan Ahmet Çakar İle Zor Karar yarışmasında sunuculuk yapan Çakar Beyaz TV ekranlarında spor yorumculuğu yapmaktadır. Daha önce sinema filminde oynayan Ahmet Çakar "Adam Mısın" filmi ile yeniden beyazperde de rol alacaktır. Daha önce Kanal*izolasyon filminde de rol almıştır.

20 Kasım 2016 Pazar

İkinci Şans izle 2016 Yerli Film




İzleyiciler, Nurgül Yeşil çay ve Özcan Deniz hayranlarının uzun zamandır beklediği İkinci Şans izle filmi 18 Kasım 2016 tarihinde vizyona giriyor. Romantik – dram tarzında izleyicilerle buluşacak olan filmin süresi 1 saat 39 dakika. Oyuncular: Nurgül Yeşil çay, Özcan Deniz, Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu, Berrin Arısoy, Fulya Şirin, Anıl Altınöz, Aybike Turan, Duygu Çelebi, Fisun Er bulak . Filmin senaryosunu Özcan Deniz yazdı. Filmin müzikleri Mithat Can, Özcan Deniz, Emin İnal gibi isimlere ait. Filmin yapımcıları: Şükrü Avşar, Murat Karaman Özalp, Ercan Deniz, Murat Karaman Özalp’tır. Yapımcı firma ise Avşar film...




Filmin konusuna gelecek olursak ise şöyle: Günlerden bir gün güzeller güzeli matematik öğretmeni Yasemin ile, restoranı olan gurme Cemal in yolları bir şekilde kesişir. Yasemin’in evvelki yıllarda yaptığı yanlış bir evliliği ve bu evlilikten de sahip olduğu bir çocuğu bulunmaktadır. İkinci Şans Full izle Dolayısıyla da geçirdiği bunalımlı eski evliliğinin depresyonunu atlatmaya çalışan Yasemin, kendisi ve çocuğu adına bir daha yanlış atmamak adına kader yolunda doğru adımlarla yürümenin çabasındadır. Cemal ise hassas ruhlu Yasemin’in tam tersine gamsız ve kaderinden kaçan geniş bir adamdır. Birbirine baştan ayağa zıt olan bu ikili zamanla birbirine alışacak ve hüzünle süren bir aşk hikayesi yaşamaya başlayacaktır.

 Yıllar Sonra İkinci Şans Filminde Bir Araya Geldiler

 2000’li yılların Asmalı Konağı fenomeninden sonra tekrar bir araya gelen Özcan Deniz ve Nurgül Yeşil çay ikilisi bu filmde de performansları açısından merakla bekleniyor doğrusu. Ara ara müzikal tadında şarkıların serpiştirildiği bu filmde de Özcan Deniz’in ses rengini gayet iyi kullandığı söyleniyor film yapımcıları tarafından… 2011 e kadar farklı dizi projelerinde de gördüğümüz Özcan Deniz kendisini son olarak Neredesin Firuze ve Evim Sensin gibi filmlerde göstermişti. 2011 den itibaren daha çok yine film yönetmenliği konusunda kamera artlarında bulunmayı tercih eden Özcan Deniz bu projede de hem film senaristi, hem müzik, hem de başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak. Romantik Filmler Yasemin karakterini canlandıran Nurgül Yeşil Çay’ı da 2 senedir ekranlara gelen ve beğeniyle izlenen Paramparça dizisinde görmeye alıştık.


14 Kasım 2016 Pazartesi

Sully izle 2016 Tek Parça Türkçe Dubla



US Airway da uçak pilotu olarak çalışan Sully gerçek bir hikayeyi konu almakta. Filmin ana konusu olarak uçak pilotu olan Sully sefer sayılı US Airway uçağını uçurmak üzere yola koyulur. Newyork'ran kalkıp Charlotte gidecek olan Uçağın kaptanı olan  Sully izle Kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra bir kaz sürüsün geçmesinin ardından arızalan motoru tamir edcecek zaman yoktur ve en yakın hava alanına çok uzak olmasından dolayı. Acil iniş yapılması lazımdır. Gerçek bir hikayeden alınan film 2009 yılında gerçekten yaşandı. Uçağı acil bir şekilde nehre indirirler ve 155 yolcunun hayatını kurtarırlar.

Sully Tıkla İzle


Süprizim geldi diye haber ver. Sully Tek Part Dedim ki oralardayım, sakin haber verme hemen geliyorum. Bu yeşil olanı da sen al çok güzel olur. Bir sürü film de yer almış ünlü oyuncu Tom Hanks. Bu sene oynadığı filmler ile adından bayaca söz ettirdi. Bu seneye damga buran filmleri  Kran için Hologram, Lewis and Clark, Chennem yani inferno ve Benim Çılgın Düğünüm 2016 yapımı olan filmlerde adını bolca söz ettiren Oscar ödüllü oyuncu.





Kaliteli ve güzel filmlerde hep yer almaya devam ediyor. Oyunculuğu ile seyirciler tarafından her zaman tutulan Sully Full izle ilk çıktığı günden beri herkesin merak ettiği film haline geldi.

Sully Hemen Izle



Oyuncu kadrosunda ise Aaron Eckhart, Autumn  Reeser, Şam Huntington ve Laura Linney gibi oyuncularda yer almakta. Biyografi  ve Dram içerikli olan bu film herkesin 2009'da canlı olarak şahit olması da izleyicileri daha çok ekran başına bağlıyor.  Yaptığı mükemmel inişten sonra kahraman ilan edilen Sully. Kamu oyu tarafından ne kadar beğeni toplasa da. Yetkililer  tarafından açılan soruşturma sonucu işini kaybetme durumuna gelmişti.

Kendisini suçsuz olduğuna ikna etmek için bakalım filmde ne gibi şeyler ile yetkilerin karşına çıkacak. Hepsini izlemek için Film720pizle de bulabilirsiniz. Kaçırmadan tıkla hemen izle.


13 Kasım 2016 Pazar

Bir Baba Hindu Full İzle

Bir baba hindu komedi konusunda sizleri oldukça güldürecek olan bu film kışın vizyona girip sizler ile birlikte olacak. Bir Baba Hindu izle Bak piyanonun üstünde bir parmak toz var hemen temizle onları. Vallahi yıldım be ben bu evin hizmetçisiyim. Evet uşak haklı. Sonuçta sanatçı ruhu var kırılgandır. Tamam panik yok halledeceğiz bu işi. Bu panik ile gelmiş değil mi. Tam o sırada Ayşen'in  paniğini alacaz. Ya Kenan bey ne oluyor yaa. Faruk beyden 3 gün izin istedim bugün 30. gün.

Bir Baba Hindu Full İzle




 Bu akşam besteyi teslim etmezsek hepimiz öleceğiz. Demin öyle demiyordun. Ben ekmeğimin peşindeyim. Kapı kapalıydı bizdi omuzla açtık. Bir Baba Hindu full izle Bizden istenilen parçayı hazırlanılamıyormuş. Abi ne yapıyorsun ya. Eğer beste hazır olmazsa sonunuz böyle olacak. Nerede bu Ali, kesin ona beste yaptırmamız lazım. Ne oluyor ali ya senin beşte yapman lazım. Lütfen huyuna gidinde beste yapsın. Bana hiç bir şey söylemeyin Ya sana ne diyelim Mahmut mu diyelim. Beste yapamıyorum ki hiç ilham gelmiyor vallahi.

Komedi Filmleri



Hele Şükür Doktor geldi. Buyrun doktor bey hastamız burada hemen bakında onun hemen beste yapması lazım. Sizi küçük kadın. Ali bey bana küçük bir la verin. Hadi ya bu hastalık 5 milyonda bir görülür. Yalnız beni atamazsınız ben doktorum. Ben Zeynep unutamıyorum beki şu an Bursa'da olsam Zeynep'i hatırlar belkide ilham gelirdi. Vallahi ilham geliyor gibi şu gelen martıya keşke simit verebilsem. Adam biraz daha küçülür ise babasındaki vitamin kadar olacak.

Bir Baba Hindu İzle



Hayır olmuyor yapamıyorum Zeynep'i unutamıyorum, gidin buradan beni yalnız bırakın ki ilham gelsin. Şöyle ne gerekiyorsa yapalım ilham gelmesi için. Şöyle ne istiyorsan yapalım. Eğer Zeynep burada olsaydı ilham gelirdi o zaman. Ali sevgilim, aşkıtom ne yapıyorsun? Hadi çok kısa zamanımız kaldı. Hemen bir şeyler yapmamız lazım. Bakın sizlere beste yaptım sıcak, sıcak. Korkut al şunu götür. Ali sakın bozma devam et başarabilirsin. Bütün ümidimiz sana bağlı. Zeynep, Ali ben yokken hastalığa yakalanmışım. O beni değil ben onu terk ettim. Merhaba yeniden biz geldik.

6 Kasım 2016 Pazar

Doctor Strange Full İzle

Dünya sinemalarında uzun süreden beri beklenmekte olan Doctor Strange izle. 4 Kasım Tarihinde vizyona girerek kış sezonunda sinema severler ile buluştu. Herkes tarafından uzun zamandır beklenen Marvel karakterlerinden bir tanesi olan Doctor Strange'i çizgi romanlardan da iyi biliriz.


Doctor Strange Hemen İzle



Filimin ana konusunda ünlü, kibirli ve başaralı olan beyin cerrahi Doctor Strange aniden geçirdiği trafik kazası ile artık eskisi kadar iyi olmayacaktır. Doctor Strange Full İzle iyileşmesi adeta imkansız hatta eski gücüne kavuşması mucize gözüyle bakılan Doctor Strange  Ancient one diye bir büyücü ile karşılaşır ve büyücünün onu iyi edeceği hatta eski yeteneklerinden daha çok güce ulaşılacağının farkında olmayan Doctor Strange bu büyücünü ona yapıtlarından sonra yeni ismi olucak Doctor Strange adını alacak.

Baş rollerinde ünlü aktörlerin bulunduğu film de en önemli rolü ile karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch daha önce oynadığı filmlerde Sherlock Holmes, Yapay zeka, ve en yakından hatırlaycağınız  Hobbit filmindeki Smaug'un çorak topraklı filmindeki ejderha karakteriydi.



Herkes tarafından büyük bir merakla beklenen Benedict'in Doctor Strange karakteri nasıl canlandırdığına dahil şimdiden herkes biletlerini ayırttı ve filmin çıkması için gün sayıyor. Marvel stüdyolarında çekilmiş 14. filmdir. Doctor Strange Full HD Bu film 2010 yılında hazırlanmış 2014 yılında Benedict Cumberbatch ile anlaşılmış. Filmin şu anda 2 tane fragmanı bulunmakta ve yayınlandığı ilk günde milyonlara ulaştı.

Bu filmin izleyeceğiniz tek gerçek film adresi Film720pizle.com