23 Aralık 2016 Cuma

Müttefik Full izle


Efsane filmler arasına adını yazdırmış Forrest Gump ile yıldızı parlayan Robert Zemeckis' in yönetmenliğini üstlendiği 2016 yapımı film. Film henüz vizyona girmemiştir. Yapımcı şirket vizyon tarihi olarak 2 Aralık 2016'yı belirlemiştir. Tarihi, Gerilim ve Romantik tarzda olacak filmin başrolünü Brad Pitt üstleniyor. Müttefik Full izle. Brad Pitt' e ise Marion Cotillard kadın oyuncu olarak eşlik edecektir. ABD yapımı film 120 dakika uzunluğunda olacaktır. Peki, filmin konusu nedir?

Birbirine âşık iki farkı karakterin romantik savaş türü filmdir. İstihbarat Subayı olan Max Vatan 1942 yılında Kuzey Afrikada savaştayken, Fransız direnişçisi Marianne Bausejeur ile tanışır. Bu tanışmaları ile birlikte birbirlerine ilk görüşte âşık olurlar. Daha sonra ise ikili Londra' da tekrar bir araya gelir. Fakat bu sefer aşkları bir sınav verecektir. Aşkları savaş baskısına direnebilecek mi? Müttefik izle diyen kişilere karşın 2 Aralık 2016 yılında vizyona girecek filmi izleyebilirsiniz. Peki, filmin yönetmeni olan Robert Zemeckis kimdir?



Yönetmeni;

 Robert Zemeckis, sadece Forrest Gump ile değil ondan öncede ilk çekimini 1980 yılında Geleceğe Dönüş filmi olmuştur. Geleceğe Dönüş filmini ise yine filmin ikinci ve üçüncü serisi izlemiştir. En son filmini ise 2010 yılında çıkan The Summoner olmuşutur. Bu filmde hem yapımcılık, hem senaristlik hem de yönetmenlik yapmıştır. Fakat film hasılatlarında rekoru Forrest Gump ile yapmıştır. Forrest Gump 330 milyon dolar hasılat yapmıştır. Ayrıca bu film ile En iyi Yönetmen oscarını almıştır. 1 Altın Küre Ödülü, 1 Akademi Ödülü (Oscar), 1 kez de CFEB ödülü kazanmıştır. Filmin yapımcısı, filmi izledikten sonra etrafınıza Müttefik izle diyerek tavsiye edeceğinizden emin görünüyor. Peki, filmin oyuncuları kimdir?

Oyuncular;

Filmin başrollerinde Brad Pitt ve Marion Cotilllad oynamaktadır. Ayrıca bu iki mükemmel ve kariyerli oyunculara August Diehl, Lizzy Caplan, Jared Harris, Charlotte Hope, Matthew Goode ve Raffey Cassidy gibi oyuncular eşlik edecekler. Film henüz yapım aşamasındadır fakat vizyon tarihine de çok az bir süre kalmıştır. Film ekibi ise filmi kusursuzlaştırmak için son rötuşları yapıyorlar. Peki çıkış tarihi tam ne zaman?









Sen Benim Herşeyimsin

Filmin yönetmenliğini Tolga Örnek üstlenmiştir. Sen Benim Her Şeyimsin adlı filmde başrolü Sedat karakterini canlandıran Tolga Çevik komedi türünde bir filme imza atmıştır. 2016 yılı uzun metrajlı filmde Cengiz Bozkurt, Melis Birkan, Tuna Çevik, Tan Çevik, Hülya Gülşen Irmak, Tuncay Beyazıt, Cem Cücenoğlu oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır.

The Moments Entertainment’in yapımcılığını üstlendiği filmin senaristi de yönetmenliğini yapan Tolga Örnek’tir. Komedi tadında yapılmış film aynı zamanda dram içerikleri de bünyesinde barındırmaktadır. Gerçek hayatta kızı filmde de kızı olarak karşımıza çıkarken oğlu da Sedat karakterinin çocukluk zamanlarını yansıtmıştır. Sevilen oyuncuların yer aldığı film hakkında kısa bilgiler edinmek istiyorsanız Sen BenimHerŞeyimsin izle butonu ile vizyona girmeye hazırlanan filmin fragmanını izleyebilirsiniz.



Filmin Konusu Nedir, Ne Anlatılıyor?

Küçük yaşlarda babasız ve annesiz kalan Sedat her konuda cesareti eksik kalan bir çocuktur. Bu nedenle babası ölmeden önce oğluna korkularının gözünün içine bakmadıkça onları yenemeyeceğini söylemektedir. Bu durumu kafasında içselleştiren Sedat, yenemediği korkularla yaşamaya devam eder. Günübirlik yaşam tarzını benimsemeye başlar ve karşısına çıkan bayanlarla da ilişkilerini eğlence amaçlı gerçekleştirir. Derken bir gün elinde bir bebekle çıkagelen Pınar taksi parası ödeme bahanesiyle bebeği eline tutuşturur ve hızla oradan kaybolur.

Çıralı ’da yaşayan Sedat İstanbul’a taşınarak elinde bir bebekle nasıl başa çıkacağını bilemez halde zaman geçirmektedir. Arkadaşı Birol’un yardımı ile tiyatroda iş bulan Sedat’ın hayatı kızı ile birlikte düzene girmeye başlamıştır. Yıllar geçmiş ve küçük kızı büyümüştür. Hayatının her aşamasını zorluklarla geçirdiği kızı ile zaman geçirirken annesi tekrar gelir ve kızını götürmek ister. Bunun mümkün olmadığını söyleyen Sedat kızının da annesi ile gitmek istemeyişine çok sevinir. Sen Benim Her Şeyimsin full izle kısmına tıklayarak fragmanı izleyebilir film hakkında genel bilgilere sahip olabilirsiniz.

Film Ne Zaman Vizyona Girecek?

2013 yılında vizyona giren Çocuk Büyütme Rehberi isimli Meksika filmden esinlenerek yapılan Sen Benim Her Şeyimsin 9 Aralık Cuma günü vizyona giriş yapacaktır. Büyük merakla beklenen filmin oyuncuları basın açıklaması yaptıkları anda son derece mutlu ve keyifli gözükürken filmin seyircisi ile ulaşacağı anı iple çektiklerini belirtmişlerdir.